tisdag 8 mars 2011

Sockleverans rödlila till en liten bebisDessa små minisockar sitter numera på en bebis som föddes förra veckan. Jag stickar dem mot beställning och beställaren hade en kollega som väntade barn nu i mars. Kollegan gillade enligt uppgift färg så jag tog kombinationen röd och lila, som är en av mina favoriter. Först hade jag gjort några provdekorer och skickat över till beställaren för att välja. Så tog hon den som jag tyckte var mest djärv och roligast att virka dit.

En tidning i Södermanland har publicerat de brunrosa sockarna jag gjort och tipsat om Mia Textil Design. Jag ska få se urklippet idag. Stolt som en tupp är väl bara förnamnet. Men den bästa känslan är att skribenten, som verkligen testat det första paret och vet att de sitter på, och värmer, är så nöjd att hon rekommenderar mig vidare. En design som jag själv kommit på, och väntar på att få testa på egen bebis (leveranstid snart förhoppningsvis). Om du som läser det här har sett klippet så kan jag berätta att jag gärna tar emot beställningar för leverans under våren. Även om jag snart ska ha mitt andra barn, sitter jag gärna och stickar "mellan varven", tom på BB (om allt går väl).

Söta, små, levererade, rekommenderade och sitter på. Kan det bli bättre?

Garn: Drops Baby Merino färg 16 klarröd och Drops Muskat färg 38 lila
Mönster: MMKnittish

Beställning: Gå till shoppen eller maila.

Inga kommentarer: