måndag 1 augusti 2011

Ett år av sömnad

Den här bilden togs nästan exakt ett år efter det första barnklädesplagget var färdigsytt. Jag tänkte det kunde vara kul att se hela samlingen kläder, dvs de jag har sytt till våra barn. (Sen hade jag en vag idé om att gå igenom dem och småfixa eftersom jag lärt mig en del under det här året. Men det var inte lika kul som det lät... eller tja det kanske inte ens lät som något kul). Jag konstaterade att jag hade sytt 43 plagg totalt varav nästan allihop till barn. Det vanligaste plagget var brunt (som syns), strl 104 och ett par byxor. det var 14 plagg i strl 104 och 18 par byxor totalt sett (inkl pyjamasbyxor).

Sedan ville jag vara nostalgisk och utse favoritplagget. Fast det blev plaggen. Plaggen vi minns... Alla plagg är mina "bebisar" kan man säga men jag blev särskilt förtjust i fleeceoverallen
munkjackorna (en till lille- och en till storebror, används varenda dag och jag blir bara mer och mer förtjust i dem)
Och sedan förstås en skjorta, nu har jag sytt fem stycken och jag blir lika lycklig varje gång men den som utmärker sig är den cobolt/vita skjortan med röd dekorsöm.

Mmm, minnen... men jag tittar lika mycket framåt. Har gjort tygbeställningar, shoppat tyg på en kort semesterresa, ammat hundratals gånger och under tiden kommit på nya tygkombinationer och plagg. Jag myser som en jultomte åt allt roligt jag har framför mig och som jag kommer att visa här när det blir klart....

Inga kommentarer: