onsdag 16 november 2011

Livstecken

Hej, det var ett tag sen....

Här har det varit alltför mycket för att jag ska ha kunnat blogga. Nytt jobb (jätteroligt!), två barn som turas om att vara vakna 7-23 (när den store somnar så drar den lille igång och gnälla.... puh!) samt ha veckans virus (sjukstuga i snart nio veckor...) och så det gamla vanliga om att hinna äta, sova, gå på toa, duscha, få dagsljus och frisk luft, städa, diska, laga mat, handla.... Om jag får tio min (!) över någon gång försöker jag klippa till en mudd eller rita av ett mönster, för jag har visionen av att faktiskt fortsätta med min sömnadshobby.

Önskar jag hann med det här som känns viktigt och roligt. Men tids nog tar väl barnen studenten och skaffar egna hem och barnbarn... Skämt åsido, jag återkommer så fort jag får balans i tillvaron. Ha det gott!!!!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Och du får ta det lugnt! Låter som du lätt kan komma in i det där urjobbiga ekorrhjulet. Jag väntar här :)