måndag 24 januari 2011

BB-sysselsättning

När jag födde mitt första barn hade jag tänkt att uppleva vistelsen på förlossningen och BB med hela hjärtat och tog inte med något så världsligt som förströelse, typ korsord, stickning, dagbok.

Det ångrade jag sedan för jag hade behövt varva ner och göra något annat än att amma, vänta på att amma och bara vara lycklig mamma (det kom i själv verket två månader senare).

Nu vet jag ju inte hur det blir i mars, men jag tänker definitivt ha med mig "något för händer och tanke" utifall att. Och jag behöver er hjälp, jag saknar nämligen pågående stickprojekt och har inte någon lust att tänka ut något nytt utan hellre göra något jag gjort förut.

Därför välkomnar jag dig in till shoppen, där jag erbjuder handstickade plagg till nyfödda (passar bra på BB). Leveranstiden är ganska snabb med reservation för ändringar, dvs jag lovar inget. Däremot får du aktuella leveransbesked och då det ska ges till en bebis är det väl säkrast att den inte är beräknad till mars, eftersom jag då förhoppningsvis föder (och stickar) själv, utan kanske senare i vår/sommar.

Så ge mig lite sysselsättning i mars och du får unika plagg att ge till ett nyfött barn/nyblivna föräldrar. För beställning maila [email protected]. Likadant med frågor om färger och annat.

Inga kommentarer: