tisdag 18 januari 2011

Framsteg som inte syns på bild här

Jag tänker så det knakar och håller på att fixa med mina nya sidor, den om tyger och beställningar. Det är inte alls klart men jag har smygstartat lite. Nu ikväll skrev jag ut mitt tyglager som etiketter som jag kan sätta på tygerna för att lättare hitta och snabbt veta tvättråd med mera. Jag har skrivit för hand tidigare.

Det första tyget jag köpte var i slutet av maj 2010. Jag har fortfarande inte sytt av det, är inte helt nöjd med hur skarpt det var i färgen (plus att svärmor kom med två köpepyjamas i julklapp till sonen och då liksom såg jag hur den pyjamasen jag tänkt med det tyget plus neutrala ärmar och ben bara försvann i en rökpuff ut genom fönstret). Sedan har jag bara köpt "lite tyg till" och "lite till" och för ett tag sedan insåg jag att jag behöver katalogisera tygerna och sätta ett unikt nummer på dem (syns på tygsajten). Jag fattar inte hur "lite till" har kunnat bli 62 tyger.... Men jag är glad för den unika "nyckeln" för tygerna!

Varför växer tyglager exponentiellt? Om jag hade all tid i världen, skulle jag då bara sitta och sy av mitt lager till unika små plagg? Eller skulle jag beställa nya tyger? Det är stora frågor det.

Shoppen är bara i tanken än så länge. Detta är en hobbyverksamhet men det har blivit några beställningar! Under mammaledigheten hoppas jag kunna ta emot fler och fler beställningar ("vill alla flerbarnsmammor sluta att skratta så högt, det stör övriga läsare..."). För sonens garderob är knökafull (det jag inte syr, köper svärmor kan man säga).

För att inte tala om att jag kommer att fortsätta bygga på mitt lager. Hehe.

1 kommentar:

Thea sa...

Haha, det är bara början! Är mn synörd så är man och du kommer aldrig skuta köpa fina tyger! Amen. :-)