lördag 1 januari 2011

Hela BB-kitet overall, body, byxor, mössa, sockar, kofta

Väldressad bebis på BB. Jag sydde/stickade allt så smått det gick för att det är så roligt när det passar precis (om han inte kommer att väga ett kg mer än storebror som nyfödd).

Bodyn har jag sytt nya ärmar på och sprättat bort de gamla. De var för smala för att kunna användas. Jag använde nu originalärmen från Meedom form 1, förkortad 2 cm.

Tänk, vad mycket man får gjort när barnet sover... Nu ska jag leka med min nya kamera, köpt på mellandagsrean. Den är chokladbrun i färgen. Tror att jag svängt in mig på brunt just nu.

3 kommentarer:

Thea sa...

Oj, vilket maffigt set! Jättesnygga grejer. Och stickat har du gjort också! Det blir en välklädd bebbe!

Mia sa...

Ja, tack! Tror att jag kompenserar för att jag missade min sons första tre timmar pga operation. När jag kom tillbaka till BB var han redan klädd, i en pyjamas och inte i den bodyn jag tänkt mig. Omtänksamt av pappan och personalen, men jag förknippar just det där med att missa hans start i livet med att inte få klä honom.

Så den här, finns det instruktioner om, ska lindas in i filt tills mamman är redo för påklädning. Och då har jag ju lite att välja på.... kanske för mycket?

Maria sa...

Jätte-jättefint BB-kit. Vad glad mottagaren skall bli:)