onsdag 2 mars 2011

Drömmar om sommaren

Work In Progress. Det är sånt här jag ägnar mig åt, när jag bara har kul vid symaskinen. En liten skjorta i strl 62 i seersucker, som svärmor kallar bäckebölja, sand/vit från Stoff och Stil. Mitt livs första krage, men inte den sista. Här inte ihopsydd än i ärmar och sidor. Underbart somrigt tyg, roligt med miniplagg.

Jag köpte tre färger på seersuckern: sand, aqua och äppelgrön. Sonen valde aqua som är en ljusblå nyans. Han ska få en likadan skjorta i sin egen storlek. De här tygerna väcker sommarlängtan i mig. Tänk att snart nog är det sommar igen, med värme, sol och sandaler. Och små skjortor till barnen.

2 kommentarer:

Thea sa...

Härligt! Skjorta har jag också på vill-göra-listan! Skönt när solen gassar.
Var sandfärgen fin?

Mia sa...

Jag tycker sandfärgen var fin. Bilden gör inte den rättvisa, inte nån av seersuckertygerna jag fotat (har även aqua och äppelgrön). Katalogen visar bättre. Så härliga somriga färger, skulle vilja ha dem allihop, på rulle!